Vandaag weer een leuk gerechtje namelijk Cake-pops.
Best makkelijk om te maken, ik laat je het even zien.
Dit zijn alle ingredienten die je nodig hebt. Het enige wat je zelf moet toevoegen is 1 ei en 30 gram boter.
Eerst voeg je het beslag toe de boter en de eiren mixen maar en dan giet je het in de vormpjes die erbij zitten.
15 minuutjes in een elecktriceoven op 180 graden.
In die tijd kun je even de keuken opruimen... Dat was wel nodig.
Nu heb ik ze even op een rooster gezet. Het lijken net kleine cupcakjes vind je niet?
Ondertussen als de cakejes afkoelen kun je de bijgeleverde chocolade glazuur in een pan warm water leggen. Dan wordt het vloeibaar. Dit doe je 10 minuten.
Zet een beker en een boord klaar.
Haal de papiertjes eraf.
Dan giet je de chocolade in de beker. Je pakt een stokje dip je in de chocolade en prik ze in het cakje. Als je dat gedaan hebt zet je het in de koelkast. Dan wordt de chocolade hard en blijft het erop zitten.
Dan pak je de chocolade weer en maak je het weer vloeibaar in de magnetron. 600 w en 15 seconden.
Giet de decoratie in de beker.
Dan dip je ze in de chocolade goed uit laten lekken wat decoratie er over en klaar is kees.
Tadaaa! Dit is het eind resultaat! Leuk he? En jammie wat zijn ze lekker!
-xxx-
Judith
Geen opmerkingen:
Een reactie posten